Η ακαδημία του Αστερίωνα στο πλευρό του Ασημίου – «Να βρεθούμε όλοι στο γήπεδο»

Αναβρασμός επικρατεί στην περιοχή του Ασημίου, για τη συμμετοχή της ομάδας στο Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ!

Σύσσωμη η περιοχή θέλει να βρεθεί στον μεγάλο ημιτελικό στο γήπεδο του Ζαρού το απόγευμα της Παρασκευής στις 17:00 κόντρα στον ΠΑΟΚ, θέλοντας να στηρίξουν από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Σε μια αξιέπαινη πράξη, που περιγράφουν όλα τα παραπάνω, προχωράει η ακαδημία του Αστερίωνα, η οποία μετά από έκτακτο συμβούλιο, αποφάσισε η προπόνηση της Παρασκευής να αναβληθεί, ώστε τα παιδιά της περιοχής να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, λεωφορείο από τον Δήμο Γόρτυνας, θα είναι διαθέσιμο για τα παιδιά που δεν έχουν τρόπο να μεταφερθούν στον Ζαρό και να στηρίξουν την ομάδα του Στέλιου Ανωγειανάκη.

Μια σπουδαία κίνηση από την ακαδημία του Αστερίωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά από έκτακτο συμβούλιο που έγινε σήμερα 3/5/2023 το Δ.Σ. της Ακαδημίας μας έλαβε την εξής ομόφωνη απόφαση.

Λόγω της συμμετοχής της ομάδας μας  Α.Ο.ΑΣΗΜΙΟΥ στο final 4 του κυπέλλου Ε.Π.Σ.Η. (το οποίο θεωρούμε μεγάλη επιτυχία και  σπουδαία διάκριση παιδιών που έχουν ξεκινήσει από την Ακαδημία μας ) η προπόνηση της Παρασκευής αναβάλλεται και σας  προσκαλούμε να βρεθούμε όλοι (μικρά παιδιά και γονείς ) στο γήπεδο Ζαρού να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια των παιδιών της περιοχής μας.

Ο αγώνας έχει ώρα έναρξης 17:00 και το ραντεβού μας για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί με προορισμό το Ζαρό είναι στις 15:15 με σημείο συνάντησης το γήπεδο Ασημίου.

Υ.Γ. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί της Ακαδημίας μας δεν έχει μέσο μεταφοράς θα υπάρχει λεωφορείο από τον Δήμο Γόρτυνας με περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Υ.Γ.2 Η συγκεκριμένη δράση είναι  μέρος του προγράμματος της Ακαδημίας μας και σας παρακαλούμε όπως ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας .

Με εκτίμηση το Δ.Σ.».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P