Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής των play off και 3ης των play out της Super League.
Στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Λαμία, ορίστηκε ο Ευαγγγέλου με βοηθούς τους Κωσταρά και Μωϋσιάδη και VAR τον Παπαπέτρου. Ο Κροάτης Φραν Γιόβιτς ορίστηκε στο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Στο ΑΕΚ-Άρης ορίστηκε ο Πάβελ Ρατσκόφσκι.
Το ΠΑΟΚ-Βόλος θα διευθύνει ο Φωτιάς με VAR τον Μανούχο, το Ατρόμητος-ΠΑΣ ο Γκορτσίλας (VAR ο Σιδηρόπουλος), το Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός ο Τσαγκαράκης (VAR ο Περράκης) και το Παναιτωλικός-Ιωνικός ο Βεργέτης (VAR ο κουμπαράκης).
Αναλυτικά οι ορισμοί:
Σάββατο 8/4
- 17:00 Ατρόμητος-ΠΑΣ: Γκορτσίλας (Δημητριάδης, Χριστάκογλου, 4ος Αγγελάκης, VAR: Σιδηρόπουλος, Στεφανής)
- 17:30 ΟΦΗ-Λαμία: Ευαγγέλου (Κωσταράς, Β.Μωυσιάδης, 4ος Γκάμαρης, VAR: Παπαπέτρου, Σαμοΐλης)
- 19:30 Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός: Τσαγκαράκης (Καραγκιζόπουλος, Στάικος, 4oς Κατοίκος, VAR: Περράκης, Φωτόπουλος)
- 19:30 Παναιτωλικός-Ιωνικός: Βεργέτης (Τριανταφύλλου, Κωνσταντίνου, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Κουμπαράκης, Μεϊντάνας)
Κυριακή 9/4
- 18:00 ΑΕΚ-Άρης: Ρατσκόφσκι (Σιέκα, Κούπσικ, 4ος Διαμαντόπουλος, VAR: Γιάκουμπικ, Μπουξμπάουμ)
- 20:30 ΠΑΟΚ-Βόλος: Φωτιάς (Κούλα Χασάν, Παπαδάκης, 4oς Τσέτσιλας, VAR: Μανούχος, Νικολακάκης)
- 21:00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Γιόβιτς (Ράντιτς, Πούσιτς, 4ος Παπαδόπουλος, VAR: Ζέμπετς, Ψαρρής)
