Super League 2: Να πετύχουν την πρώτη τους νίκη θέλουν οι Κρητικές ομάδες

Στην «μάχη» της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ρίχνονται σήμερα Εργοτέλης, ΟΦ Ιεράπετρας και Χανιά, με τις τρεις ομάδες να αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Εργοτέλης θα υποδεχτεί στο Παγκρήτιο Στάδιο τον Λεβαδειακό στις 14:45, σε μία δύσκολη αναμέτρηση όπου οι «κιτρινόμαυροι» μετά την ήττα από τον Ιωνικό με 0-1, θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Να υπενθυμίσουμε πως αυτό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι του Εργοτέλη στην Super League 2, καθώς την δεύτερη αγωνιστική, η αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας αναβλήθηκε.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός έδρας, καθώς θα φιλοξενηθεί από την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Πάτρας στις 14:00, με τους «ασπρόμαυρους» να αναζητούν ακόμα την πρώτη τους νίκη στην ιστορία τους στην Β κατηγορία, μετά τις δύο εντός έδρας ισοπαλίες με Διαγόρα και ΑΕ Καραϊσκάκη, με σκορ 1-1 και 2-2 αντίστοιχα.

Τα Χανιά τα οποία ξεκίνησαν την πορεία τους στο πρωτάθλημα από την… δεύτερη αγωνιστική, με την ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Λιβαδειάς, θα ψάξουν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα στην Άρτα, κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκη, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στις 14:00.

Αναλυτικά το σημερινό (24/01) πρόγραμμα:

[wpse_matches competition=747 cdate=”2021-01-24″]

H βαθμολογία:

[wpse_standing competition=”747″]

Οι χθεσινές αναμετρήσεις:

[wpse_matches competition=747 cdate=”2021-01-23″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...