«Κόλλησαν» στο μηδέν Ασίτες και Ρούβας!

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στις Ασίτες και τον Ρούβα για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”235090″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”235090″]

Στην αρχή της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός ανέβηκε με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντική διπλή ευκαιρία με τον Κοτζαδάκη από καλή θέση. Από την άλλη ο Ρούβας έχασε καλές στιγμές με Χριστοφοράκη δις και Ντέτσικα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ανάλογος με τις Ασίτες να προσπαθούν να πιέσουν τον Ρούβα αφού καιγόταν για τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα οι φάσεις για τους γηπεδούχους ήρθαν από τον Λαδιανό και τον Κοτζαδάκη, όμως καμία δεν βρήκε στόχο.

Από την άλλη η ομάδα της Γέργερης προσπάθησε να πάρει το διπλό, χάνοντας ακόμα δύο καλές στιγμές με τον Χριστοφοράκη, ενώ στο φινάλε ο Μιχάλης Περογαμβράκης, έχασε εξ επαφής τεράστια στιγμή να κάνει το 0-1.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και έτσι Ασίτες και Ρούβας μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”235090″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P