Δημ. Χαραλαμπάκης: «Θα κυνηγήσουμε τη νίκη – Θέλουμε να αλλάξουμε την βαθμολογική μας θέση»

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, το πρωτάθλημα, αλλά και την βαθμολογική θέση των Ασιτών μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Δημήτρης Χαραλαμπάκης. 

Ο τερματοφύλακας των Ασιτών, ξεκαθάρισε ότι για ένα ακόμα παιχνίδι η ομάδα του παίξει για τη νίκη, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ. Παράλληλα στάθηκε στο πρωτάθλημα, τονίζοντας πως είναι ανταγωνιστικό και έχει καλές ομάδες.

Τέλος μίλησε για την βαθμολογική θέση της ομάδας του, λέγοντας ότι πρέπει να το αλλάξουν σύντομα, μιας και είναι ένα καλό σύνολο.

Συγκεκριμένα για το ματς με την ΑΕΚ ανέφερε: «Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι μια και η ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα καλή ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές και θα έχουμε δύσκολο έργο. Όμως και εμείς είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να το δείξουμε ξανά μέσα στο γήπεδο. Πάμε όπως σε όλα τα ματς και θα κυνηγήσουμε τη νίκη».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: «Είναι από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Βλέπουμε ότι οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει παντού. Έχει πολύ καλές ομάδες και έχει ακόμα αρκετό δρόμο μέχρι το τέλος. Το μυστικό είναι η συγκέντρωση, καθώς αν την έχεις μπορείς να κερδίσεις παντού».

Για την πορεία των Ασιτών: «Η θέση μας στην βαθμολογία δεν μας αντικατοπτρίζει σαν ομάδα, καθώς έχουμε ένα δυνατό σύνολο με καλούς παίκτες και την διοίκηση πάντα δίπλα μας. Πρέπει να το αλλάξουμε άμεσα αυτό και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P