Σπουδαίο «διπλό» για το Ασήμι

Επικράτησε 1-2 του Λίντο.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”235102″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”235102″]

Το Ασήμι είχε την… ουσία και πανηγύρισε ένα σπουδαίο «διπλό», με το οποίο βελτίωσε τη συγκομιδή του. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, αφού μόλις στο 8’ ο Ξαγοραράκης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 29’ ειχαν και δοκάρι με φάουλ του Μακράκη Γ. του Ν. Οι γηπεδούχοι είχαν ναι μεν την κατοχή, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης (55’) οι μεσαρίτες έχασαν και πέναλτι, αφού ο Μασέλης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 67’ ο Μακράκης Γ. του Ν. σημείωσε το 0-2, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ο Κώττας μείωσε για το Λίντο, που είχε δοκάρι με κεφαλιά του Μπουρδάκη στο 73’. Το σύνολο του Δήμου Χριστοφή συνέχισε να πιέζει, αλλά τo 1-2 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Η μεγάλη νίκη, βέβαια, του Ασημίου επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Γιαννουλάκη στο γόνατο. Εκφράζονται φόβοι για σοβαρή ζημιά, ενώ αποχώρησε από το γήπεδο με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”235102″]

[jsMatchDayStat season_id=”219774″ matchday_id =”510″ photo=”1″ teamname=”1″ venue=”0″ layout=”0″]

Η βαθμολογία 

[jsStandings id =”219774″ group_id =”8″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P