Γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, με τέσσερα δυνατά παιχνίδια, όπου θα φέρουν ανακατατάξεις στην βαθμολογία.
Την αρχή κάνουν ΠΟΗ και Ομόνοια στις 11:00, με τις δύο ομάδες να αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στις 15:00 ντέρμπι στο Ασήμι ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Άγιο Δημήτριο, με τον Στέλιο Ανωγειανάκη να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των γηπεδούχων.
Μία ώρα αργότερα η Τύλισος υποδέχεται το φορμαρισμένο Λίντο, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με το παιχνίδι Αγία Βαρβάρα – ΕΓΟΗ.
Το παιχνίδι ανάμεσα σε Κουνάβους και Νέους Αλμυρούς αναβλήθηκε.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
[jsMatches id =”219774″ group_id=”8″ quantity=”5″ emblems=”1″ venue=”0″ season=”0″ slider=”0″ layout=”0″ groupbymd=”0″ morder=”0″ drange_future=”1″ display_name =”1″]
Η βαθμολογία:
[jsStandings id =”219774″ group_id =”8″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]