Κυρ. Γαλανός: «Είμαστε μια οικογένεια και θέλω να διατηρηθεί έτσι – Δουλεύουμε πάνω στα λάθη μας»

Ο Ηρακλής Νιπιδιτού για δεύτερη σερί αγωνιστική δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Το διάστημα της διακοπής, δίνει την ευκαιρία στον Κυριάκο Γαλανό και στους ποδοσφαιριστές του να δουλέψουν πάνω στα λάθη και σε όποιες αδυναμίες έχουν εντοπιστεί, ενώ θέλησε να τοποθετηθεί μέσω του ????????????????????????????????????????, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του, κάνοντας παράλληλα και μια αποτίμηση της δουλειάς στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της… διακοπής της ομάδας του τις τελευταίες δύο βδομάδες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Οι προπονήσεις μας παρά τις δύο σερί αγωνιστικές χωρίς δράση για εμάς συνεχίζονται κανονικά και δουλεύομε πάνω στα λάθη μας. Θα ήθελα να πω στους ποδοσφαιριστές μου ότι πρέπει να ανασυνταχτούμε, διότι μόνο κακό μας κάνει η μη αγωνιστικής δράση και θα ήθελα να είμαστε όλοι παρών ώστε να καλυφθούν οι αδυναμίες με την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις.

Είμαστε καλά, μια οικογένεια και θέλω να διατηρηθεί έτσι, το πλάνο δεν είναι ούτε πρωταθλητισμός ούτε στις υψηλές θέσεις ο στόχος, στόχος είναι να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο, να το ευχαριστιόμαστε άπαντες και να είμαστε μαζί πολλά χρόνια όλα τα παιδιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P