Γ. Δολαψάκης: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι – Ο στόχος του ΑΟΑΝ είναι πρωταγωνιστικός»

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Θύελλα Ραφήνας, τον στόχο του ΑΟΑΝ στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για το επίπεδο του πρωταθλήματος μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Γιάννης Δολαψάκης.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής τόνισε πως το παιχνίδι της πρεμιέρας θα είναι δύσκολο, ωστόσο εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα για το παιχνίδι.

Παράλληλα, ανέφερε πως στόχος του ΑΟΑΝ στο φετινό πρωτάθλημα είναι πρωταγωνιστικός, ενώ για το φετινό πρωτάθλημα σημείωσε πως το επίπεδο είναι καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Θύελλα Ραφήνας: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζουμε πως έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που έχει ομοιογένεια και μια δυναμική. Παρ’ όλα αυτά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και αν είμαστε στο επίπεδο ετοιμότητας που πρέπει να είμαστε, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για τον στόχο του ΑΟΑΝ στο φετινό πρωτάθλημα: «Ο στόχος της ομάδας είναι πρωταγωνιστικός, κάθε Κυριακή να κερδίζει και σίγουρα έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ, στο προπονητικό τιμ και τη διοίκηση για να καταφέρουμε να βγούμε».

Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος: «Το επίπεδο είναι σίγουρα καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές, οι υπεύθυνοι επιδιώκουν να γίνει καλύτερο και τις επόμενες, αλλά σίγουρα ότι έχουμε περισσότερες ομάδες της Αθήνας το κάνει πιο ελκυστικό και μας δίνει παραπάνω κίνητρο. Στο φετινό πρωτάθλημα δεν υπάρχει κάποιο φαβορί, θα φανεί στο γήπεδο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P