Στ. Μασέλης: «Σε κάθε ματς θα πηγαίνουμε για τη νίκη – Να δώσουμε χαρά στον κόσμο από την αρχή»

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας, τον στόχο του Ασημίου αλλά και τον κόσμο της ομάδας, μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Στέφανος Μασέλης.

Ο έμπειρος μέσος ξεκαθάρισε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό στην πρεμιέρα κόντρα σε ένα νεανικό σύνολο, ενώ από την μεριά του έδωσε το σύνθημα για νίκη λέγοντας ότι άπαντες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Παράλληλα για τον στόχο του Ασημίου τόνισε ότι είναι υψηλός μιας και έχει δημιουργηθεί μια νέα ομάδα και σε κάθε ματς θα παίζουν για τη νίκη. Τέλος κάλεσε τον κόσμο να γίνει ο 12ος παίκτης μέσα στη σεζόν για να βοηθήσουν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται

Για το παιχνίδι με το Λίντο: «Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, καθώς το Λίντο είναι μια καλή ομάδα με νεανικό σύνολο και όρεξη για ποδόσφαιρο. Φυσικά κανένα ματς δεν θα είναι εύκολο στο πρωτάθλημα. Σε κάθε πρεμιέρα πρέπει να είσαι σοβαρός γιατί κρύβονται παγίδες. Εμείς από την μεριά μας θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι όσο πιο δυνατόν γίνεται. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε».

Για τους στόχους του Ασημίου φέτος: «Σίγουρα φέτος η ομάδα έχει βάλει υψηλούς στόχους και είναι σχετικά μια καινούρια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες. Σε κάθε ματς θα πηγαίνουμε φυσικά για την νίκη και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε».

Το μήνυμα στον κόσμο: «Όσο αφορά τον κόσμο του Ασημίου θα τον χρειαστούμε δίπλα μας και ελπίζω να είναι εκεί την Κυριακή στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρόνιας και να καταφέρουμε να του δώσουμε χαρά από την αρχή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P