Ν. Μελισσουργάκης: «Για πέντε κρούσματα σε όλη την Κρήτη κρατάμε κλειστό το ποδόσφαιρο»

Ο Πρόεδρος του Ηρακλή Νιπιδιτού, Νίκος Μελισσουργάκης, ανέφερε στην τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ με τα σωματεία της Β και Γ κατηγορίας, πως δεν υπάρχει λόγος να κρατάμε κλειστό το ποδόσφαιρο, ειδικά στην Κρήτη η οποία έχει ελάχιστα κρούσματα κορωνοϊού.

Η τοποθέτηση του Νίκου Μελισσουργάκη: «εύχομαι σε όλους να έχουμε την υγεία μας και να ξεπεράσουμε όλο αυτό με επιτυχία. Τώρα έχουμε και τα «όπλα» με τον εμβολιασμό. Δεν είμαστε βέβαια γιατροί για να τα πούμε αυτά. Σαν Ηρακλής Νιπιδιτού, θέλουμε να ξεκινήσει και πάλι το ποδόσφαιρο, με 2 ή 3 ή 5 κρούσματα, δεν υπάρχει λόγος να κρατάμε κλειστό το ποδόσφαιρο. Για πέντε κρούσματα σε όλη την Κρήτη, κρατάμε κλειστό το ποδόσφαιρο.

Πιστεύω ότι υπάρχει ο ιός αλλά να υπάρχει και μέτρο, σε 10 στρέμματα δεν μπορούν να αθληθούν 20 παιδιά; Στο δεύτερο κομμάτι που είναι το οικονομικό, η περιφέρεια και το υπουργείο αθλητισμού, να δείξουν το ενδιαφέρον τους και την φροντίδα τους και να μην αφήνουν ξεκρέμαστα τα σωματεία, δεν μπορούν να ζητάνε 1000 χαρτιά για μία ενίσχυση. Δεν βλέπουν ότι συμμετέχουμε στα πρωταθλήματα και ζητάνε όλα αυτά τα χαρτιά για επιχορήγηση.

Να ξεκινήσουμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα τα πρωταθλήματα και να παίρνουμε τα μέτρα μας για την προστασία της δημόσιας υγείας. Φροντίζαμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες και να προτρέψουμε όσα παιδιά θέλουν να εμβολιαστούν και να συνεχίσουμε χωρίς προβλήματα και να συνεχίσουμε από ‘κει που το είχαμε αφήσει όπως είπε ο πρόεδρος του Κοροίβου. Στις 7/1 να ξεκινήσουν οι προπονήσεις αυτό θέλουμε σαν σωματείο».

Ο ΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2025

ΟΑΚΑ 2025

Ο ΟΦΗ, γράφει ιστορία, μετά απο 35 χρόνια διεκδικεί το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ