
Σε μία ακόμα πολύ σημαντική μεταγραφή για το… παρόν αλλά και το μέλλον, προχώρησε ο Ηρόδοτος, που συμφώνησε σε όλα με τον Ντούγιε Γιάβορσιτς και αναμένεται την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο για να ενσωματωθεί στη προετοιμασία του συλλόγου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ????????????????????????????????????????, οι άνθρωποι του Ηροδότου, συμφώνησαν σε όλα με τον Κροάτη Ντούγιε Γιάβορσιτς, που ετοιμάζει βαλίτσες για το Ηράκλειο, με τους κυανόλευκους να αποκτουν έναν ποδοσφαιρσιτή που στο παρελθόν είχε περάσει απο τα τμήματα υποδομής της Λάτσιο, ενώ η Ιταλική ομάδα είχε δαπανήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για τον κάνει δικό της.
Ο 22χρόνος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και είναι διεθνής με τις ομάδες Κ17 και Κ19 της Κροατίας, έχοντας συνολικά 11 συμμετοχές και 4 γκολ. Αξιοσημείωτο της παρουσίας του με τα χρώματα της χώρας του, είναι το γεγονός πως τόσο στην Κ17 όσο και στην Κ19, αγωνίστηκε αρκετά νωρίτερα ηλικιακά, καθώς σε ηλικία 15 ετών κλήθηκε στην Κ17 ενώ σε ηλικία 16 ετών προωθήθηκε στην Κ19.