«Γέφυρες επιστροφής» Κ. Βρεττού στον ΑΟΤ – Στις προπονήσεις ο Ρ. Λούσι

Για δύο ποδοσφαιριστές ενδιαφέρεται ο ΑΟΤ.

Η ομάδα του Τυμπακίου ψάχνει να βρει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που θα ενισχύσουν την ομάδα στη Γ’ Εθνική, με τον ΑΟΤ να ενδιαφέρεται για δύο ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει στον ΑΟΤ έχει ο Κώστας Βρεττός, με τον έμπειρο αμυντικό τη Παρασκευή (12/8) να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας, για την επιστροφή του στο σωματείο, λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του.

Παράλληλα, στον ΑΟΤ ενδιαφέρονται και για την απόκτηση του Ρομπέρτο Λούσι, με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή να συμμετέχει στις προπονήσεις του ΑΟΤ, με τις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι προχωρημένες και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η περίπτωση συνεργασίας τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...