Aνανέωσε την συνεργασία της η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ με την «ANEK LINES»

Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της, με την εταιρεία «ΑNEK LINES», που θα συνεχίσουν και φέτος την κοινή τους πορεία.

Η ανακοίνωση των Κρητικών: «Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της ANEK LINES-Blue Star Ferries , όπου με αφοσίωση και συνέπεια, ενισχύει σε όλη της τη διαδρομή στην πράξη κάθε πρωτοβουλία που αναδεικνύει τα αθλητικά ιδεώδη.

Η ΑΝΕΚ LINES-BLUE STAR FERRIES έφερε την ποιοτική εξέλιξη στις θαλάσσιες μεταφορές συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του κλάδου της ακτοπλοΐας και ανοίγοντας νέους δρόμους στις θάλασσες του Αιγαίου και της Αδριατικής.

Η ΑΝΕΚ LINES-BLUE STAR FERRIES με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο βρίσκεται διαρκώς κοντά στην κοινωνία διατηρώντας και ενισχύοντας σε ετήσια βάση το θεσμό των χορηγιών. Ως χορηγός μεταφοράς και ως οικονομικός χορηγός στηρίζουν τις πιο σημαντικές πολιτιστικές, εκπαιδευτικές, επιστημονικές, αθλητικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες, βοηθάει ιδρύματα και φορείς κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αλλά και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την αρωγή της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Τρία νέα παιδιά από τα Χανιά ετοιμάζονται για τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ!

Με το βλέμμα στο μέλλον και την ενίσχυση των...