Επιστρέφει στην ακαδημία του Αστερίωνα ο Γ. Σαριδάκης!

Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια ο Γιάννης Σαριδάκης επιστρέφει στις ακαδημίες του Αστερίωνα προκειμένου να οργανωθούν για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Γιάννης Σαριδάκης ο οποίος βρισκόταν και στο Δ.Σ. του Ασημίου τα περασμένα χρόνια ανέλαβε τις ακαδημίες του Αστερίωνα μαζί με άλλους γονείς των… πιτσιρικάδων δημιουργώντας μια προσωρινή διοίκηση, η οποία θα τρέχει τα θέματα που πρέπει να λειτουργήσουν ώστε η ακαδημία να παρουσιαστεί έτοιμη στις 2 Σεπτεμβρίου όπου ξεκινάει η νέα σεζόν.

Από εκεί και μετά θα πραγματοποιηθεί Γ.Σ. όπως ορίζει το καταστατικό και θα προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Αστερίωνα το οποίο θα λειτουργεί ανεξάρτητα από την μεγάλη ομάδα του Ασημίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακαδημίες του Αστερίωνα έχουν αναδείξει αρκετά παιδιά τα τελευταία χρόνια και το Ασήμι πορεύεται κατά κύριο λόγο από τα δικά του παιδιά με απόλυτη επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...