Με ήττα από τον Λεβαδειακό του Γ. Ταουσιάνη έκλεισε τη σεζόν ο Εργοτέλης

Την ήττα με 1-0 από τον πρωταθλητή Λεβαδειακό του Γιάννη Ταουσιάνη,  γνώρισε ο Εργοτέλης στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στη Super League 2!

Μετά από ένα δυνατό πρώτο μέρος, στο οποίο ο Εργοτέλης στεκόταν πολύ καλά και δημιούργησε δύο καλές στιγμές με τους Κωστανάσιο και Κοκκίνη ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 33ο λεπτό μετά από μία εξαιρετική ατομική ενέργεια και τελείωμα του Βαρκά.

Το 1-0 μάλιστα ήταν και το αποτέλεσμα του  πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι “κιτρινόμαυροι” έψαξαν την ισοφάριση και είχαν καλές στιγμές με τους Κοκκίνη και Κωστανάσιο, ωστόσο παρά τις όποιες προσπάθειες το 1-0 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα με τον Λεβαδειακό να παίρνει τη νίκη ενώ αντίθετα ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε τη σεζόν με 4 συνεχόμενες ήττες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος (80΄Ψιμόπουλος) Κόλα, Mico(80΄ Θεοδωράκης) Σερβιλάκης, Ντουμάνης, Βουτσάς, Κουτάντος (64΄ Νεράλ) Σαρρής, Κωστανάσιος, Κοκκίνης (80΄ Αλεξάκης) Πατρινός (70΄ Κατσούρι)

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Harkovic, Bahanack, Mejia, Moutinho, Βήχος, Βράκας, Μυτίδης, Νίκας, Τζημόπουλος, Συμελίδης, Κωστανινίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P