Η Ομόνοια τη νίκη ο Παναθηναϊκός τα παράπονα…

Σπουδαία νίκη που την κρατάει στην κορυφή και σε απόσταση ασφαλείας από την δεύτερη θέση πέτυχε η Ομόνοια η οποία επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 στο Γ. Σκουρέλλου για την 19η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αφού οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα ο Παναθηναϊκός ανέβαζε την απόδοση τους ψάχνοντας το γκολ, χάνοντας μάλιστα τεράστια ευκαιρία για το 1-0, όμως η προσπάθεια του Φανουράκη σταμάτησε στο δοκάρι της Ομόνοιας.

Ο χρόνος κυλούσε και ο Παναθηναϊκός “σπαταλούσε” ευκαιρίες για το γκολ, ενώ κάτι ανάλογο συνέβαινε και στις επιθέσεις της Ομόνοιας. Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι στο… γκάζι και σπατάλησαν διπλή ευκαιρία με τους Χρονάκη, Γιαμιτζόγλου, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας ήταν σε ετοιμότητα.

Οι αριθμητικές ισορροπίες στο παιχνίδι άλλαξαν στο 64ο λεπτό, όταν ο κ. Βασάκης έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Χατζάκη αποβάλλοντας τον από το παιχνίδι ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στους “πράσινους”.

Η Ομόνοια έχοντας την εμπειρία και το ποιοτικό ρόστερ κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα και να σκοράρει με τον Γεωργαλή στο 73ο λεπτό κάνοντας το 0-1. Στο 80ο λεπτό ήρθε η σειρά των “φιλοξενούμενων” να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή, αφού ο Πολίτης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ισορροπία στους παίκτες, πίεσε ξανά και κατάφερε να πετύχει γκολ στο 83ο λεπτό με τον Φανουράκη, ωστόσο ακυρώθηκε από τον επόπτη για οφσάιντ κάτι που έκανε… έξαλλους τους “πράσινους” οι οποίοι ολοκλήρωσαν το ματς με έντονα παράπονα στην διαιτησία.

Το σκορ μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε και έτσι η Ομόνοια κατάφερε να πάρει ένα τεράστιο και συνάμα δύσκολο “διπλό” που την κρατάει στην κορυφή και με απόσταση ασφαλείας φτάνοντας έτσι ακόμα πιο κοντά στον στόχο του τίτλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Κτιστάκης, Γιαννακουδάκης(25’ Κορνελάκης),Παππάς, Κοτζιάς, Χατζάκης, Φουντουλάκης, Αλεβυζάκης, Σταθάκης, Φανουράκης, Χρονάκης, Γεμιτζόγλου.

Ομόνοια: Καλογεράκης, Παρασύρης, Φραγκιαδάκης Φ., Μπορδούβαλης(70’ Αυγουστάκης), Σφακιανάκης, Καραδάκης, Πουλακάκης, Λουλάκης, Παπαδογιωργάκης, Γεωργαλής, Πολίτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P