
Να αφήσει πίσω της την ήττα από την ΑΕΚ και να επικεντρωθεί στο παιχνίδι με τα Δειλινά θέλει η Βόνη ώστε να επιστρέψει στα… τρίποντα και να ανέβει περαιτέρω βαθμολογικά.
Η ομάδα του Απόστολου Παπακώστα πάλεψε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 στην Ελιά. Πλέον άπαντες έχουν αφήσει πίσω τους αυτή την αναμέτρηση και στην μίνι προετοιμασία που έχουν θέλουν να βελτιώσουν τα αδύναμα σημεία που εντοπίστηκαν στο ματς της Κυριακή και να τα διορθώσουν.
Στην Βόνη είναι μια καλή ευκαιρία εφόσον σώθηκε η σεζόν να δοκιμάσει νέα πρόσωπα και σχήματα μέχρι το φινάλε της χρονιάς ώστε να έχουν άπαντες μια πλήρη εικόνα του ρόστερ για το νέο πρωτάθλημα.
Οι “πορτοκαλί” θα παλέψουν κόντρα στα Δειλινά για τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα συνδυαστεί με καλό ποδόσφαιρο, ώστε να διασκεδάσουν τα πλήθη που θα βρεθούν στο γήπεδο και να ανέβουν βαθμολογικά.