Άλογο Μαλεβιζίου: 20 γκολ σε τρία παιχνίδια του Μαρτίου

Το Άλογο Μαλεβιζίου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον Μάρτιο και με συνεχόμενες νίκες έχει καταφέρει να μπει στο… κόλπο του τίτλου, αφού έχει ματς λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες.

Η ομάδα του Μάικ Παρθενάκη το δείχνει και με νούμερα την τρομερή αγωνιστική κατάσταση που έχει στους αγωνιστικούς χώρους, αφού μέσα στον Μάρτιο σε μόλις τρία παιχνίδια έχει καταφέρει να σκοράρει 20 τέρματα.

Πιο συγκεκριμένα το Άλογο Μαλεβιζίου, έχει δώσει τρία παιχνίδια μέσα στον Μάρτιο, αφού το ματς με τους Νέους Μοιρών είχε αναβληθεί λόγω κορωνοϊού. Σε αυτά τα ματς μετράει μόνο νίκες με σπουδαία σκόρ.

Το Άλογο Μαλεβιζίου κατάφερε στις αρχές του Μάρτιου να κερδίσει την Θέρισσο με 6-2 στις 3 Μαρτίου. Στις 12/3 όπως είπαμε παραπάνω δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Νέους Μοιρών,  ενώ στις 20 Μαρτίου κατάφερε να πάρει το ντέρμπι με την Ροδιά με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας 6-4.

Τέλος στο ματς με την Γόρτυνα στις 27 Μαρτίου το… συγκρότημα του Μάικ Παρθενάκη επικράτησε με 8-0, έχοντας πλέον την ευκαιρία εφόσον κερδίσει το εξ αναβολής παιχνίδι να πλησιάσει περαιτέρω την κορυφή και να μπει στο… κόλπο του τίτλου για τα καλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P