«Διπλό» με ανατροπή για Ποσειδώνα στο Λίντο

Μία ακόμα νίκη που τον διατηρεί στη πρώτη θέση, πανηγύρισε ο Ποσειδώνας, που επικράτησε 1-3 στο Λίντο, επί της ομώνυμης ομάδας για την 20η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Ποσειδώνα, έφτασε τους 52 βαθμούς στο πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Στο ξεκίνημα του αγώνα, η ομάδα των Πατελών κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Συμιανάκης, αλλά η προσπάθειά του από την άσπρη βούλα, σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Λίντο στη συνέχεια με τον Πεδιαδιτάκη, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, ένα προβάδισμα που διατηρούσε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, όμως στη τελευταία φάση του ημιχρόνου, ο Γεωργόπουλος με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και αποφασισμένες να βρουν το γκολ που θα τους έδινε και τη νίκη, ο Βιλανάκης στο 70’ κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στον Ποσειδώνα, ένα γκολ το οποίο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους γηπεδούχους, που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ.

Με το γκολ αυτό, ο Ποσειδώνας είχε και την ψυχολογία αλλά και τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ με τον Κοζυράκη στο 77’, όταν και «σφράγισε» τη νίκη.

Λίντο: Παπατσαρούχας, Φρέσκος, Τσαγκαράκης, Βλαχάκης, Μπουρδάκης, Ψαλιδάκης, Κομνηνός, Γκιουλμιχάλης, Μαθιουδάκης(60’ λ.τ. Πετράκης), Κουρής(80’ Καργάκης), Πεδιαδιτάκης(40’ λ.τ. Πιπεράκης)

Ποσειδώνας: Κασαπάκης, Κάτελας, Γεωργόπουλος, Ντελάκης, Μαυράκης, Καπιζιώνης, Ασλαματζίδης, Παππάς, Κοζυράκης(90’ Βυνιχάκης), Συμιανάκης(75’ Τζαγκουρνής), Βιλανάκης(90’ Αγγουριδάκης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P