Πρόκριση για τους Ν. Αλμυρού, «φωνές» για τη Βόνη

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ πέρασε η ομάδα του Γαζίου, μετά τη νίκη της με 1-0.  

Οι Ν. Αλμυρού συνέχισαν την εξαιρετική τους πορεία στον θεσμό και άφησαν εκτός διοργάνωσης έναν αντίπαλο, που αγωνίζεται δύο κατηγορίες παραπάνω. Οι ηττημένοι, πάντως, έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, αφού στο γκολ των «πορτοκαλί» υποστηρίζουν ότι το ματς έπρεπε να διακοπεί, ενώ οι νικητές δεν τήρησαν το fair play, μιας και παίκτης τους ήταν τραυματίας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και σκόραραν, όμως το γκολ του Λουρίδα ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. Στη συνέχεια τίποτα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδας πήγαν ισόπαλες, χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια. Και ενώ όλα έδειχναν παράταση, στο 85’ ο Κολιαρουδάκης έκανε το 1-0, με τους ανθρώπους της Βόνης να φωνάζουν για τον τρόπο με τον οποίο επιτεύχθηκε το γκολ.

Ν. Αλμυρού: Παγωμένος, Στρατάκης, Κανάκης, Μάστος, Γ. Κοκολογιαννάκης, Ι.Κοκολογιαννάκης, Νοδαράκης, Γιούμπα (78’ Κολιαρουδάκης), Σελαμάι (46’ Ρούκος), Δάλλας (78’ Φιτσοδασκαλάκης).

Βόνη: Πολυχρονάκης, Κελαράκης, Γελαδάς, Παπαδάκης, Καλαϊτζάκης, Τ.Μυρωδιάς (36’ λ.τρ. Σταυρακάκης), Παπακώστας, Ζαχαράκης, Στεφανάκης, Λουρίδας (46’ Σκαρβελάκης), Βλάχος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P