Μοιρασιά για Παλιανή και Φαιστό!

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Παλιανή και Φαιστός καθώς αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ!

Μετά από ένα δυνατό πρώτο μέρος η Φαιστός ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, στο 30ο λεπτό με σκόρερ τον Ντυσπιράκη!

Η Παλιανή είχε στη συνέχεια μία σχετική πρωτοβουλία χωρίς να καταφέρει ωστόσο να πετύχει κάτι και το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου 45λέπτου!

Στην επανάληψη η Παλιανή ανέβασε την πίεσή της για να φτάσει στην ισοφάριση, ενώ μάλιστα από το 60ο λεπτό αγωνίστηκε και με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Δουλγεράκη με δεύτερη κίτρινη!

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με του Φουντουλάκη σε κάποιες περιπτώσεις και Βιτσαρά, ενώ έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Κοσμαδάκη να ισοφαρίσουν!

Τελικά το πολυπόθητο τέρμα ήρθε στο 88ο λεπτό με τον Γιώργο Κριτσωτάκη να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό 1-1!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παλιανή: Ζαϊμάκης, Φουντουλάκης Χ., Φουντουλάκης Σ., Κοσμαδάκης Μ.(55΄ Οικονομάκης Κ.), Σπινθουράκης, Στρατηδάκης, Βιολάκης, Βιτσαράς, Ρεθεμνιωτάκης, Κριτσωτάκης Γ., Κριτσωτάκης Β.

Φαιστός: Σταυρουλάκης, Πρέγκα, Παπαδάκης Σ., Δουλγεράκης, Παπαδάκης Γ., Παπαδάκης Α., Νικολιδάκης, Φραγκιαδάκης Μ., Ντισπιράκης, Κιόσια, Γρηγοράκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P