Εκτός για προληπτικούς λόγους Μπουρσέλης – Πέιος!

Μόλις μια ανάσα μακριά, από το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Διαγόρα στη Ρόδο (20.01.22 – 14:45) είναι ο Εργοτέλης.

Η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων συνεχίστηκε και σήμερα με το πρόγραμμα της ημέρας να ξεκινάει με προθέρμανση και εν συνέχεια οι παίκτες να δουλεύουν σε παιχνίδια κατοχής, στο κομμάτι της τακτικής και σε τελειώματα φάσεων.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα ο Σαρρής ξεκίνησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα ακολουθώντας παράλληλα θεραπεία. Μόνος του για προληπτικούς λόγους γυμνάστηκε ο Μπουρσέλης ενώ για τον ίδιο λόγο εκτός έμεινε και σήμερα ο Πέιος ο οποίος να υπενθυμίσουμε ότι στο ματς με την Καλλιθέα χτύπησε στο κεφάλι.

Νέα προπόνηση θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί και αμέσως μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει το μεσημέρι για το νησί των ιπποτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...