Έκτακτο Δ.Σ. στον Αλμυρό για την… μετά Βολονάκη εποχή

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» στις τάξεις του Αλμυρού η παραίτηση του Δημήτρη Βολονάκη και αυτό γιατί, κανένας δεν πίστευε ή δεν ήθελε να πιστεύει ότι ο έμπειρος τεχνικός θα αποχωρήσει από την ομάδα, λίγες ημέρες μετά την παρουσία του σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, όπου είχε λάβει μάλιστα και την στήριξη της διοίκησης.

Ο Δημήτρης Βολονάκης, είχε συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες με τους διοικούντες του Αλμυρού, ενώ μόλις πριν από λίγα 24ώρα, είχε συμμετάσχει σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, όπου είχε εκφραστεί η στήριξη της διοίκησης προς το πρόσωπό του, όμως όπως φαίνεται εκ τους αποτελέσματος, ο ίδιος δεν… πείστηκε και προχώρησε σε παραίτηση.

Πλέον στον Αλμυρό κοιτάζουν την επόμενη ημέρα, όπου καλούνται -γρήγορα- να τον αντικαταστήσουν με τη διοίκηση να είναι αποφασισμένη να… ψωνίσει από το λεγόμενο «πάνω ράφι», με τους επικρατέστερους να είναι συγκεκριμένοι, χωρίς όμως να αποκλείονται και οι… εκπλήξεις.

Επί της ουσίας, Μανώλης Παπαματθαιάκης και Μανώλης Σκύβαλος, αυτή τη στιγμή φαντάζουν οι επικρατέστεροι, με τον πρώτο βέβαια να βρίσκεται εκτός Ελλάδος, κάτι που μειώνει τις πιθανότητες σύναψης συνεργασίας, καθώς η επιστροφή του στην χώρα μας έχει προγραμματιστεί για το νέο έτος και στον Αλμυρό, είναι αποφασισμένοι, να κλείσουν γρήγορα το θέμα του προπονητή έτσι ώστε να μην μείνει «ακέφαλη».

Πέραν των προαναφερθέντων, στο «κάδρο» υπάρχουν και άλλοι, όπως ο Βασίλης Κρασανάκης, που έχει «υποστηρικτές» στις τάξεις του Αλμυρού.

Οι διοικούντες, έχουν προγραμματίσει για σήμερα έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, όπου θα συζητηθεί το θέμα του προπονητή αλλά και οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών, ενώ αναμένεται να πέσουν στο «τραπέζι» τα παραπάνω ονόματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P