Αλμυρός: «Επιζητάμε ίση διαχείριση και αντιμετώπιση μέσα στο γήπεδο»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλμυρός εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία καθόλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς και ζητάει ίση αντιμετώπιση από τους διαιτητές!

Στην ανακοίνωσή του ο Αλμυρός αναφέρει: «Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Αλμυρού Γαζίου εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για την διαιτησία  καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν. Η ομάδα έχει κάνει μία σημαντική προσπάθεια και σε κάθε αγώνα παρουσιάζει μία αξιοπρεπή εικόνα, την οποία υποβιβάζει διαρκώς η διαιτησία.

Η ομάδα του Αλμυρού δεν ζητάει σε καμία περίπτωση να γίνουν χάρες, επιζητάει απλά ίση διαχείριση και αντιμετώπιση μέσα στο γήπεδο. Είναι κρίμα για τους παίκτες να υποτιμάται η προσπάθεια τους και να τους διακατέχει μία αρνητική διάθεση και ένα κακό κλίμα καθώς στους τελευταίους αγώνες παίζουν με 10 παίκτες επανειλημμένα.

Επίσης, δεν αξίζει στον κόσμο του Αλμυρού που επιθυμεί διακαώς να βρίσκεται στο γήπεδο, δίπλα στην ομάδα μας, να έρχεται αντιμέτωπος με τέτοια άνιση αντιμετώπιση και τόσο άδικο θέαμα, που υποβιβάζει το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Παρακαλούμε θερμά τους υπεύθυνους να ερευνήσουν περισσότερο το θέμα και να επιληφθούν τον ευθυνών τους.

#almyrosfc #almyrosofficial #almyrosteam

#diaitisia #teams  #football #players #dioikisi #match»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P