Κοιτάζουν Αλμυρό και περιμένουν τα νέα για Ράπτη – Καλαμιώτη!

Ο Πόρος έδειξε χαρακτήρα στο παιχνίδι με τον ΠΟΑ, και παρότι βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Αλμυρό.

Οι “μπλε” κατέθεσαν ψυχή στο παιχνίδι με τον ΠΟΑ κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας και να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά δεν έχουν χρόνο να μείνουν σε αυτό το παιχνίδι, αφού συνεχίζεται το πρόγραμμα… φωτιά για τον Πόρο, μιας και την Τετάρτη αντιμετωπίζει στο Ατσαλένιο τον Αλμυρό στο εξ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Ανδρέας Σκέντζος που θα έχει δύο μόλις μέρες να δουλέψει την ομάδα για το νέο τοπικό ντέρμπι έχει τον “πονοκέφαλο” που ακούει στο όνομα Γρηγόρη Ράπτη. Ο έμπειρος μέσος αποχώρησε τραυματίας στο ματς της Κυριακής και πλέον αναμένεται μέχρι αύριο να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους “πορτοκαλί”.

Παράλληλα  ο έμπειρος τεχνικός θα περιμένει και την κατάσταση του Καλαμιώτη, ο οποίος μπορεί να μπήκε αποστολή στο ματς με τον ΠΟΑ, ωστόσο δεν αγωνίστηκε.

Στον Πόρο η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά το αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΟΑ και τον τρόπο που ήρθε και πλέον θέλουν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ και να πανηγυρίσουν το… τρίποντο κόντρα στον Αλμυρό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P