«Καθάρισε» ο Μεμοτσέλα για τον Ρωμανό

Η ομάδα της Ελιάς επικράτησε 2-0 της Δαμάστας με πρωταγωνιστή τον 25χρονο επιθετικό.

Ο Ρωμανός συνέχισε νικηφόρα την πορεία του στο πρωτάθλημα, καθώς… πάτησε γκάζι στην επανάληψη. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν ορισμένες καλές στιγμές, αλλά δε βρήκαν το «δρόμο» προς τα δίχτυα και έτσι το ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα. Στο 55’, ωστόσο, ο Μυλωνάς κέρδισε πέναλτι, το οποίο «μετέτρεψε» σε γκολ ο Μεμοτσέλα. Στο 78’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ρωμανός: Γιαν. Ρουμπάκης, Μπαλάφας, Ανυφαντάκης, Γ. Ρουμπάκης, Ταβλαδωράκης, Μόντι, Γιακουμάκης, Δουζένης (73’ Μαυρομάτης), Σεραφειμίδης (91’ Μαυρίδης), Μυλωνάς, Μεμοτσέλα (80’ λ΄.τρ. Κουκάκης).

Δαμάστα: Δανδάλης, Κουτσάκης (60’ Μπαντούνας), Απλαδάς, Μαρκάκης, Πεταλάκης, Κουτσοποδιώτης, Καραξής, Αποστολάκης, Κλαπάκης, Ψωμάς (80’ Κωτούλας), Τζουβάρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Άρχισαν τα… δύσκολα για τον Κωστούλα στην Μπράιτον (vid)

Την πρώτη του ημέρα ως ποδοσφαιριστής της Μπράιτον έζησε...

Ο Στ. Βενετίδης νέος Διευθυντής Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ

Σε μια σημαντική οργανωτική αλλαγή προχωρά η ΠΑΕ ΟΦΗ,...