Πολύ μεγάλη νίκη κατάφεραν να πάρουν οι Νέοι Αλμυρού, οι οποίοι επικράτησαν των Καναριών με 2-1 για την 4η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.
Τα Κανάρια μπήκαν δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν νωρίς, στο 10ο λεπτό να πετύχουν το 0-1 με τον Κτιστάκη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν 1-1 στο 19’ με τον Κοκολογιαννάκη, ενώ πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 34’ με τον Δάλλα ο οποίος διαμόρφωσε το 2-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα Κανάρια πίεσαν για να ισοφαρίσουν χάνοντας ευκαιρίες, ενώ φάσεις να “καθαρίσουν” το ματς είχαν και οι Νέοι Αλμυρού, οι οποίοι βρήκαν χώρους στην αντεπίθεση.
Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι οι Νέοι Αλμυρού πήραν το ντέρμπι… πιτσιρικάδων.
Νέοι Αλμυρού: Βασιλάκης, Κοκοογιαννάκης Ι., Κοκολογιαννάκης Γ., Χνάρης, Σελαμάι, Φιτσοδασκαλάκης, Κοτζαγιώτης, Δάλλας, Ρούκος, Κολιορδάκης, Τζανής.
Κανάρια: Παπαδάκης, Βασιλειάδης (46’ Φοβάκης), Μαυροειδής, Βασιλάκης Ν., Γκαρής, Κατσαβούνης (60’ Διγενής), Σέλε (67’ Κατσούρι), Πάπα (46’ Πανδερμαράκης), Κτιστάκης (46’ Καρπαθάκης), Βασιλάκης Μ., Ελ Γιαχάουι.