Εθνική Παίδων: Έμεινε στο 0-0 με Μολδαβία

Ισόπαλη 0-0 αναδείχτηκε η Εθνική Παίδων με την Μολδαβία στον δεύτερο αγώνα της στο πλαίσιο του 8ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τα παιχνίδια του οποίου διεξάγονται στην Πιερία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημά του και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ από τον αντίπαλο, οι οποίες ωστόσο δεν είχαν αίσιο τέλος.

Επομένως, μετά και το 1-1 της Κύπρου με την Γαλλία, η πρόκριση στον γύρο Elite θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική του τουρνουά την προσεχή Δευτέρα, οπότε η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Γαλλία και η Κύπρος την Μολδαβία.

Ελλάδα: Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Καστίδης, Γιαματζίδης, Κωττάς, Γατόπουλος (53’ Αδάμ), Λιατίφης, Γκούμας (83’ Μαυρόπουλος), Κολοσκάμης (63’ Γκιτέρσος), Τζίμας.

Μολδαβία: Γκριγκόριαν, Αντρεϊτσίου, Ντιζνάρι, Τσαζάτσιουτς, Ντ. Γκρόσου, Τσάλιν (77’ Βίλτσου), Ε. Γκρόσου (56’ Χάρεα), Σαράι, Ράντου (64’ Ντέιβιντ), Τσιουμάσιου (56’ Νάτσου), Μποτάν (76’ Ιλιένκο).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Κώστα Βρεττό

Δέκτης έντονου ενδιαφέροντος έχει γίνει ο Κώστας Βρεττός. Ο έμπειρος...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...