
Στον ΕΓΟΗ δεν έχουν χρόνο να σκεφτούν την ήττα με τον ΑΟΤ, αφού την Τετάρτη δίνουν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Χερσόνησο στην Βαγά.
Οι “πράσινοι” θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης για να μπορέσουν να ζευγαρώσουν τα… τρίποντα και να κοιτάξουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.
Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Λυριτζής, με τον άμεσο συνεργάτη του, Τίμο Σταματάκη, περιμένουν την έκδοση των δελτίων των Τατσιώνα και Πρωτοψάλτη, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα στο παιχνίδι, ενώ περιμένουν και επιστροφές παικτών από επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Αντίθετα εκτός δράσης θα είναι για το παιχνίδι της Τετάρτης ο Καμπουράκης με τον Γιακουμάκη, ενώ αύριο θα παρθεί η απόφαση αν μπορεί να αγωνιστεί ο Παπουτσιδάκης.