Την Κυριακή το «1ο Football Festival» στο Lido Soccer!

Στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 10 Οκτωβρίου το 1ο Football Festival, ένα παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου με σκοπό την άθληση των νέων και την ανάπτυξη της φιλίας μεταξύ των τμημάτων υποδομής και των αθλητικών κέντρων που συμμετέχουν.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά γεννημένα από την 1η Ιανουαρίου 2010 έως και την 31η Δεκεμβρίου 2010.

Η ανακοίνωση του Λίντο για το 1ο Football Festival αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλως ορίζουμε στο 1ο Football Festival, ένα παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου με σκοπό την άθληση των νέων και την ανάπτυξη της φιλίας μεταξύ των τμημάτων υποδομής και των αθλητικών κέντρων που συμμετέχουν.

Οι αγώνες αυτοί δεν έχουν χαρακτήρα ανταγωνισμού – πρωταθλητισμού. Σκοπός τους είναι να προ- άγουν τη συμμετοχή στην άσκηση, και τη χαρά που μπορεί το ποδόσφαιρο να προσφέρει.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά γεννημένα από την 1η Ιανουαρίου 2010 έως και την 31η Δεκεμβρίου 2010. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 10/10/2021 στο Lido Soccer.

Kάθε ομάδα θα δώσει από 7 αγώνες, διάρκειας 15 λεπτών (σύνολο 105 λεπτά), με 10 λεπτά διάλλειμα για την μετακίνηση των αθλητών στα γήπεδα και θα αγωνίζονται 9 παίκτες σε κάθε ομάδα (9 Vs 9) με απεριόριστες αλλαγές. Όλοι οι αγώνες θα έχουν διαιτητή και ιατρική κάλυψη.

Δεν υπάρχει βαθμολογία .

Θα χρησιμοποιείται μπάλα νούμερο 4 ποδοσφαίρου.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα τρία (3) γήπεδα 8×8 του Lido Soccer και στο μισό του 11Χ11. Ισχύουν όλοι οι υπόλοιποι κανονισμοί ποδοσφαίρου.

Συμμετέχουν: ΛΙΝΤΟ, ΟΦΗ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΠΟΑ, ΑΛΜΥΡΟΣ, ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ, GERARDS-ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Όλοι οι ποδοσφαιριστές, πρέπει να έχουν την Κάρτα υγείας του Ποδοσφαιριστή , ποδοσφαιρικής περιόδου 2021/2022.

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν.

Παρακαλούμε τους προπονητές, τους γονείς και τα παιδιά, στη διάρκεια των αγώνων να έχουν μαζί τους (έντυπο ή στο κινητό) το αρνητικό SELF TEST.

Υπεύθυνος υλοποίησης προγράμματος : Συνάνης Σωτήρης : 6937431253».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P