Παρελθόν ο Γαλανός, τα «ηνία» στον Κοκοσάλη

Δεν συνεχίζει στον πάγκο των Δαφνών ο Κυριάκος Γαλανός που αποχωρεί από τη τεχνική ηγεσία για προσωπικούς λόγους όπως έγινε γνωστό, με τον Γιώργο Κοκοσάλη να είναι ο αντικαταστάτης του ο οποίος έπιασε ήδη δουλειά.

Όπως έγινε γνωστό, ο Κυριάκος Γαλανός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και ζήτησε να αποχωρήσει από τη τεχνική ηγεσία, με τη διοίκηση να κάνει αποδεκτό το αίτημά του και να έρχεται άμεσα σε συμφωνία με τον Γιώργο Κοκοσάλη, που έχει διατελέσει και προπονητής της ακαδημίας στο παρελθόν αλλά και ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Ήδη απο το απόγευμα της Δευτέρας (27/9) οι ποδοσφαιριστές των Δαφνών είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κοκοσάλη, που επιστρέφει στην ομάδα και αναλαμβάνει την τεχνική της ηγεσία.

ADVERTISING

Ο Κυριάκος Γαλανός, με δήλωσή του, θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους των Δαφνών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «αποχωρώ από την ομάδα των Δαφνών για προσωπικούς λόγους. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Παναγιώτη Γιακουμάκη που για εμένα είναι αδερφός, την Στέλλα Τσουδή που ήταν δίπλα μου, όπως φυσικά και τον Βαγγέλη Περδικάκη για τη συνεργασία μας.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές για τη δουλειά που κάναμε ένα μήνα τώρα και την άριστη συνεργασία που είχαμε, είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα ξανασυνεργαστούμε, οι Δαφνές είναι πλέον ένα κομμάτι της καρδιάς μου».

Τα σχόλια είναι κλειστά.