Με γκολ στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, ο Αλμυρός Β κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη νίκη απέναντι στην ΑΕ Πενταχωρίου, επικρατώντας με 1-0 στο Γάζι.
Η ΑΕ Πενταχωρίου είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 6ο λεπτό, όταν ο Κουλάκης απείλησε, χωρίς όμως να καταφέρει να νικήσει τον Ιμπραχίμ. Στο 30′ ο Αλμυρός Β βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Παντερή, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε, καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕ Πενταχωρίου έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Χαλκιαδάκη να σημαδεύει το δοκάρι στο 47ο λεπτό, χάνοντας σημαντική ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.
Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως ο Αλμυρός Β είχε την τελευταία λέξη.
Στο 90′, ο Δημήτρης Βενιχάκης, που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 55′, σκόραρε από ασίστ του Παντερή και χάρισε στον Αλμυρό Β΄ το τρίποντο
Έτσι, ο Αλμυρός Β’ κατάφερε στην εκπνοή του αγώνα να πάρει ένα εξίσου σημαντικό τρίποντο, μένοντας στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχοντας συλλέξει επτά βαθμούς σε έξι παιχνίδια.
ΑΛΜΥΡΟΣ Β
- Ιμπραχίμ Μιχαήλ (Μ)
- Ντεντόλι Λεάντρο (Μ)
- Παραγιουδάκης Γεώργιος (Μ)
- Πλαΐτης Γεώργιος (Μ)
85'
- Παντερής Κωνσταντίνος (Μ)
- Καντάρας Ματθαίος (Μ)
- Δημόπουλος Ανδρέας (Μ)
- Κιρκασιάδης Βασίλειος (Μ)
- Σκουντάκης Άγγελος (Μ)
- Μαυροφόρος Άκης (Μ)
55'
- Λάππας Χριστόφορος (Μ)
70'
Αναπληρωματικοί
- Βενιχάκης Δημήτριος (Μ)
55'
- Ρολάκης Ιωάννης (Μ)
70'
- Κουγιουμουτζάκης Γεώργιος (Μ)
85'
ΑΕ ΠΕΝΤΑΧΩΡΙΟΥ
- Μπαρμπαντώνης Χρήστος
- Τζωρακάκης Μιχαήλ
- Λουκαδάκης Μιχαήλ
- Σηφάκης Γεώργιος
- Κοσμαδάκης Εμμανουήλ
- Χαλκιαδάκης Ραφαήλ Θεμιστοκλής
70'
- Περδικάκης Εμμανουήλ (Μ)
46'
- Κουλάκης Χαράλαμπος (Μ)
46'
- Τσιαμάντας Ηλίας
70'
- Καραβασίλης Αθανάσιος (Μ)
70'
- Οικονομάκης Λάζαρος
Αναπληρωματικοί
- Θανούκος Άγγελος (Μ)
46'
- Γουβιανάκης Ηρακλής
46'
- Αμπαρτζάκης Νικόλαος (Μ)
70'
- Προκοπάκης Μαρίνος (Μ)
70'
- Φαρσάρης Νέστορας
70'

































































