Κατέθεσε αίτημα επανεξέτασης στην ΕΕΑ ο Ηρόδοτος!

Με ανακοίνωση του ο Ηρόδοτος γνωστοποίησε πως ζήτησε από την ΕΕΑ επανασυζήτηση για την χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής στη Σούπερ Λιγκ 2.

Εκτός Super League 2 ο Ηρόδοτος!

Στον Ηρόδοτο δεν το βάζουν κάτω και μετά την αρνητική απάντηση της ΕΕΑ για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2, ζήτησαν επανασυζήτηση όπως δικαιούται να επανεξεταστεί το αίτημα καθώς ο φάκελος όπως τονίζουν οι “κυανόλευκοι” είναι άρτιος.

Σ. Παπαδημητρίου: «Ο Ηρόδοτος θα παίζει στην Super League 2»

Μάλιστα υπενθυμίζουμε πως στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ, ο πρόεδρος της ομάδας, Στέλιος Παπαδημητρίου εξέφρασε την σιγουριά του, πως ο Ηρόδοτος θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο πως έχει θέσει προς την ΕΕΑ αίτημα επανασυζήτησης για τη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στη Σούπερ Λιγκ 2.

Η ομάδα μας εφόσον η εκτελεστική επιτροπή ανακοίνωσε πως το πρωτάθλημα μετατίθεται για τις 10 Οκτωβρίου, αιτείται όπως δικαιούται, να επανεξεταστεί το αίτημα καθώς ο φάκελός μας, είναι άρτιος”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.