Εκτός Super League 2 ο Ηρόδοτος!

Η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό στον Ηρόδοτο ο οποίος μένει εκτός Super League 2…

Ο Ηρόδοτος ήταν η τελευταία ομάδα που περίμενε τις εξελίξεις από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ οι εξελίξεις που ήρθαν από την ΕΕΑ είναι…αρνητικές καθώς δεν του χορηγήθηκε πιστοποιητικό!

Ηρόδοτος: «Διαθέτουμε έναν άρτιο φάκελο-Περιμένουμε την τεκμηρίωση της απόφασης»

Αυτό σημαίνει πως οι “κυανόλευκοι” μένουν εκτός της νέας Super League 2 παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Από την πλευρά του ο Ηρόδοτος δηλώνει άγνοια, καθώς δεν έχει ενημερωθεί επίσημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και περιμένει να μάθει το σκεπτικό της απόφασης για να δει σε ποια κατεύθυνση θα κινηθεί!

Με τις τελευταίες εξελίξεις και αν δεν αλλάξει η κατάσταση ο Ηρόδοτος θα αγωνιστεί στη Γ Εθνική τη νέα περίοδο.

Αύριο ωστόσο είναι ημέρα εξελίξεων, καθώς συνεδριάζει η Super  League 2 και μένει να δούμε τι θα συμβεί καθώς υπάρχουν και άλλες ομάδες που τους χορηγήθηκε πιστοποιητικό!

Παράλληλα την Τετάρτη συνεδριάζει και η ΕΠΟ που ετοιμάζει το έδαφος για την κλήρωση της Γ Εθνικής που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη και μένει να δούμε αν ο Ηρόδοτος θα είναι μέσα στις ομάδες που θα βρίσκονται τελικά σε αυτή την…κλήρωση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟY
(άρθρο 77 Ν. 2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει)
Ανδρ. Παπανδρέου 37 15180 Μαρούσι, τηλ: 213.131.6130 – 213.131.6162
email: eea.temp.gga@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(20.09.21 ώρα 10:00)

1. Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:
ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νικόλαος Τζουλάκης”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.