Οι βραβεύσεις της ΕΠΣΗ σε ανθρώπους που άφησαν ιστορία στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ κατά την διάρκεια της κλήρωσης των πρωταθλημάτων, την μνήμη ανθρώπων και εμβληματικών προσωπικοτήτων του ποδοσφαίρου με τεράστια προσφορά, που έφυγαν από τη ζωή πρόσφατα και αφήνοντας πίσω τους σπουδαίο έργο και παρακαταθήκη. 

Το βραβείο στην μνήμη του Δημήτρη Παπαδόπουλο (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, προπονητής και ιδρυτής του Λίντο), παρέλαβε ο γιος του  Μάνος Παπαδόπουλος από τον Γιώργο Πλούταρχο Κουτεντάκη.

Το βραβείο για τον Μανόλη Φουστανάκη (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ), παρέλαβε η κόρη του, από τον Παναγιώτη Φρυσούλη.

Το βραβείο για τον Κώστα Ρεπανάκη (επί χρόνια γενικός αρχηγός και παράγοντας του ΟΦΗ), παρέλαβε η κόρη του Ντέπυ από το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων κ. Μαθιουδάκη.

Το βραβείο για τον Ντίνος Συγγενίδης (επί χρόνια παράγοντας και σημαντική προσωπικότητα του Εργοτέλη), παρέλαβε ο γιος του ΒασίληςΣυγγενίδης, από τον πρόεδρο επιτροπής Κυπέλλου Βαγγέλης Πετούσης.

Το βραβείο του Νίκου Γιαλαμά (παλαίμαχος τερματοφύλακας ΟΦΗ και ομάδων της Κρήτης) παρέλαβε η κόρη του Κρίστη, από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου.

Το βραβείο του Μίλτου Ανδρεανίδη (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ΟΦΗ και τιμ μάνατζερ των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ), παρέλαβε ο γιος του Δημήτρης, από τον  Γιώργο Φανουράκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.