Για τη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση του ΟΦΗ απέναντι στη Ρεν μίλησε ο Μπόρχα Γκονζάλεθ στην κάμερα της MAGENTA TV, λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Ο Ισπανός δεξιός μπακ αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό που επικρατεί στις τάξεις των «ασπρόμαυρων», τονίζοντας πως όλοι θέλουν να αποδείξουν ότι ο ΟΦΗ μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά σε αυτό το επίπεδο. Παράλληλα, στάθηκε στην επιθετική ποιότητα της Ρεν και στη σημασία της αμυντικής λειτουργίας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της κρητικής ομάδας για τη στήριξή τους.
Αναλυτικά δήλωσε: «Το ζούμε με πολλά συναισθήματα, με πολλή όρεξη για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Έχουμε επίσης την όρεξη να δείξουμε ότι είμαστε ικανοί να είμαστε ανταγωνιστικοί, να είμαστε σε αυτό το επίπεδο, σε αυτή τη διοργάνωση.
Ξέρουμε ότι είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, παίζει πολύ επιθετικά. Αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να το αντιμετωπίσουμε. Και το σημαντικό είναι να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας, γιατί μπορούμε να πάρουμε βαθμούς στο Europa League.
Μας δίνει ώθηση ο κόσμος στην ψυχολογία για να τρέχουμε παραπάνω στο γήπεδο. Σε όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας τούς ενθαρρύνουμε να μας υποστηρίζουν και αυτό βοηθάει πάρα πολύ.
Τους χρειαζόμαστε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους».










































































