Ισοπαλία από την άσπρη… βούλα για Μινωική και Ποσειδώνα

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν στο γήπεδο της Μινωικής, η ομώνυμη ομάδα και ο Ποσειδώνας στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της γηπεδούχο ομάδας ενόψει της πρεμιέρας της Α1 ΕΠΣΗ.

Το φιλικό παιχνίδι διεξήχθη υπό το βλέμμα του Αντώνη Παπαδάκη και του Γιάννη Χατζησεβαστού, οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν τον αγώνα, ενώ συγκέντρωσε και αρκετό ακόμα κόσμο, που άδραξε της ευκαιρίας να το παρακολουθήσει.

Είδαν το Μινωική-Ποσειδώνας Παπαδάκης και Χατζησεβαστός!

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως αγωνίστηκε ο Τσαΐνης με τη φανέλα του Ποσειδώνα, καλύπτοντας ουσιαστικά τα μεγάλα κενά που αντιμετώπιζε ο Νίκος Σουτζής με προβλήματα απουσιών.

Το σκορ άνοιξε για τον Ποσειδώνα ο Κοζυράκης, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ «απάντησε» ο Ρουμελιώτης και αυτός με πέναλτι.

Μινωική: Καλυκάκης, Τρουλινός, Τσαμπουράκης, Ρεμιγιάκης, Χατζηδημητρίου, Καστελλιανάκης, Ανδρεαδάκης, Μαγάκης, Ταμπάκης, Μαρκόπουλος, Ρουμελιώτης

Έπαιξαν και οι: Κουρουγκιαβούρης Γ., Κουρουγκιαβούρης Μ., Δρακωνάκης, Μπάλλας, Σάλιακας, Λεμονάκης, Στεφανάκης

Ποσειδώνας: Κασσαπάκης, Μαυράκης, Ντελάκης, Βασιλάκης, Κάτελας, Ασλαματζίδης, Καπιζιώνης, Βιλανάκης, Αγγουριδάκης, Κοζυράκης, Τερζάκης

Έπαιξαν και οι: Βυνιχάκης, Τσαΐνης, Δημητρόπουλος

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.