Μοιρασιά στη Δαμάστα!

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν στο γήπεδο της Δαμάστας ο Άγιος Δημήτριος και τα Δειλινά για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ και να προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιες καλές στιγμές προς τις αντίπαλες εστίες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που στο 15΄ ευτύχισαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μετά από πολύ ωραίο τελείωμα του Τσατσάκη για το 0-1.

Ο Άγιος Δημήτριος δεν τα παράτησε ωστόσο και λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, στο 42΄ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με σκόρερ τον Κατσαμάνη. Το 1-1 μάλιστα έμεινε μέχρι τη λήξη των 45΄ και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων για να πετύχουν κάποιο τέρμα αυτό δεν ήρθε ποτέ και το 1-1 παρέμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άγιος Δημήτριος: Μανωλάκης, Κατσαμάνης, Σαλούστρος, Αναγνωστάκης, Κοτέλης, Σαρρής, Τσαφαντάκης(45΄ Μανωλακάκης), Γκαγκάκης, Κατσαμάνης, Σχοιναράκης, Τραβαγιάκης

Δειλινά: Κοκκινάκης, Αδαμάκης, Πασσάς, Ψαράκης, Μουτσομετάι, Νικητόπουλος, Κεφαλούκος, Ορφανός, Χουρίδης, Τσατσάκης, Σταματάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P