Φιλική νίκη για το Μαρτινέγκο κόντρα στην Δόξα Ηρακλείου

Σε ένα πολύ όμορφο φιλικό παιχνίδι με φάσεις και γκολ το Μαρτινέγκο κατάφερε να κερδίσει την Δόξα Ηρακλείου με 3-1.

Αντώνης Φραγκάκης και Δήμος Χριστοφής είχαν την ευκαιρία να “τσεκάρουν” τα πιτσιρίκια τους σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι και να βελτιώσουν την εικόνα της στην συνέχεια της προετοιμασία μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το Μαρτινέγκο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στο δεκάλεπτο να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Κοζορώνη, ωστόσο άμεσα η Δόξα Ηρακλείου έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Κώττα.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος οι “κιτρινόμαυροι” πήραν ξανά προβάδισμα στο σκορ με τον Λυδάκη ο οποίος έκανε το 2-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έχασαν ξανά αρκετές ευκαιρίες, αφού ήταν ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες αλλά με όρεξη για ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο μέρος σημειώθηκε ένα γκολ και αυτό ήρθε από τα Κανάρια με τον Τσαβολάκη να κάνει το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα Κανάρια είχαν ένα δοκάρι με τον Φθενάκη, ενώ η Δόξα Ηρακλείου δύο, με τον Φρέσκο και έναν αμυντικό του Μαρτινέγκο, ο οποίος άθελα του σημάδεψε το δοκάρι της ομάδας του.

Μαρτινέγκο: Γκένγκα, Μπατσέλι, Σαϊτάκης, Γαλανάκης, Λυρώνης, Παπαγιωτάκης, Λυδάκης, Χότζα, Κοζορώνης, Φθενάκης, Μαρταρέ.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπινιχάι, Κατσελής, Μούρα, Μακρυπόδης, Ψυχαράκης, Ντολατάι, Παρασύρης, Τσαβολάκης, Κατσιβρής.

Δόξα ΗρακλείουΜακριδάκης, Φρέσκος, Κεβάνι, Περράκης, Αποστολίδης, Τσέκας, Τσανόπουλος, Καρκανάκης, Ματαλλιωτάκης, Γρηγορούδης, Κώττας.

Αγωνίστηκαν και οι: Ντάγκινης, Μαγουλάκης, Ανδρεαδάκης, Αδαμάκης, Δασκαλάκης, Σακλαμπάνης, Σημεωνίδης, Πετράκης.