Προπονήθηκε και… ανακοινώνεται ο Α. Μασουέρο

Ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ θα πρέπει να θεωρείται ο Αμπέλ Μασουέρο, καθώς ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής, πραγματοποίησε σήμερα τη πρώτη του προπόνηση με τους Ατσαλενιώτες, μετά την συμφωνία του με τους διοικούντες και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, σύντομα θα ανακοινωθεί. 

Όπως είχε αποκαλύψει το Grandsport.gr, ο Αμπέλ Μασουέρο, βρισκόταν σε επαφές με τους διοικούντες για να καλύψει ουσιαστικά το “κενό” που άφησε ο Ανέστης Αναστασιάδης στο κέντρο της άμυνας, με τον ΠΟΑ να κλείνει το κενό με τον ιδανικότερο τρόπο, αποκτώντας έναν παίκτη υψηλής ποιότητας.

Προχωρημένες επαφές με Αμπέλ Μασουέρο!

Ο Αμπέλ Μασουέρο, προπονήθηκε σήμερα στο Ατσαλένιο με τη φανέλα του ΠΟΑ, ακολουθώντας όμως ατομικό πρόγραμμα και οι διοικούντες, κάνουν αγώνα δρόμου έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να αποτελέσει και τυπικά παίκτη του προσφυγικού σωματείου.

Στον ΠΟΑ, έχουν στρέψει τη προσοχή τους στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα φιλοξενήσουν την Ηλιούπολη στο Ατσαλένιο, με τον Ανέστη Αναστασιάδη να μην μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Μανώλη Ρουμπάκη, που είχε αποβληθεί στη νίκη-πρόκριση με τον ΑΟ Πυλίου.

Απο την άλλη, ο Ανέστης Αναστασιάδης θα έχει στη διάθεσή του τον Μάνο Σαβουϊδάκη, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε και είναι διαθέσιμος προς επιλογή.