Προχωρημένες επαφές με Αμπέλ Μασουέρο!

Σε μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται κοντά ο ΠΟΑ, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Αμπέλ Μασουέρο, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας στο πρωτάθλημα της Super League 2, ξεχωρίζοντας με την παρουσία του!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, οι άνθρωποι του ΠΟΑ βρίσκονται σε επαφές τις τελευταίες ημέρες με τον Αμπέλ Μασουέρο, έναν ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε απο την περυσινή ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας, έχοντας εξαιρετική παρουσία, ενώ είχε μάλιστα την ευκαιρία ο ίδιος να παρακολουθήσει το παιχνίδι κυπέλλου του ΠΟΑ με την ΑΟ Πυλίου Κω, καθώς βρέθηκε στο Ατσαλένιο.

Συνεχίζει στον ΟΦΙ ο Α. Μασουέρο

Ο Αμπέλ Μασουέρο, είναι γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου 1988 στην Ραμόνα της Αργεντινής, αγωνίζεται στη θέση του σέντερ μπακ, με ύψος 1.85 με τον ΟΦ Ιεράπετρας κατάγραψε 22 συμμετοχές εκ των οποίων οι 21 ήταν ως βασικός.

Πέραν του ΟΦΙ έχει αγωνιστεί σε Κίλμες, Αθλέτικο Ντε Ραφαέλα, Μπράουν Αντρόγκουε, Αθλέτικο Πατρονάτο, Νουέβα Σικάγο, Ινστιτούτο Κόρδοβα, Σαν Λορένζο, Γκενκ, Γιμνάσια Λα Πλάτα και Φέρο.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως με τη φανέλα της Βέλγικης Γκενκ, κατάγραψε και μία συμμετοχή στο UEFA Champions League το 2011 στο Στάμφορντ Μπριτζ με αντίπαλο την Τσέλσι.