Το ευχαριστώ της Τριτωνίας για την 3η γιορτή ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Αστρίτσι η η 3η γιορτή του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, που διοργάνωσε ο ΣΑΕΠΗ, με την Τριτωνία να ευχαριστεί τον κόσμο για το παρών που έδωσαν.

Η ανακοίνωση: “Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Αστριτσίου, η 3η γιορτή του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και ποδοσφαιρίστριας που διοργάνωσε ο ΣΑΕΠΗ με την ομάδα μας και με την ευγενική στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Το γήπεδο Αστριτσίου αλλά και ολόκληρο το χωριό μας έζησε μεγάλες και ιστορικές στιγμές.
Μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου έπαιξαν μπάλα για ένα ιερό σκοπό. Βασίλης Χατζηπαναγής (Ηρακλής) Παναγιώτης Κελεσίδης (Ολυμπιακός) Χρήστος Αρδίζογλου (ΑΕΚ) Νόνι Λίμα (Πανιώνιος) Χέλμουτ Κίρισιτς (ΟΦΗ) Μηνάς Χατζίδης (Ολυμπιακός) Θανάσης Μπέλος (Πανιώνιος) Σήφης Κορωνάκης (ΟΦΗ) Μύρων Σηφάκης (ΟΦΗ) Γιώργος Βλαστός (ΟΦΗ) Μιχάλης Βουράκης, Σταύρος Καλαιτζιδάκης Γιώργος Καραΐσκος, Μανώλης Ρουμπάκης, Τάσος Τριανταφύλλου, Μανώλης Σουτζής, Ράϊκο Γιάνγιανιν και άλλοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές αλλά και με την ευχάριστη παρουσία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Εργοτέλη.
Επίσης Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη τον Δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων Μανώλη Κοκοσάλη, τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά, τον προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Νιόμπλια, τον Α αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ Γιώργο Κουτεντάκη, τον ιδρυτή του γαλανόλευκου φάρου Νίκο Φλέκα, για την παρουσία τους.

Ακόμα ευχαριστούμε το συγκρότημα του Νίκου Ζωϊδάκη για την μουσική επένδυση της βραδιάς και το Καφενείο της Κάτω Βρύσης Αστριτσίου για την φιλοξενία αλλά και τους παλαίμαχους διαιτητές Κώστα Κουναλάκη Βασίλη Κοκκινάκη Φερετζάκη για την βοήθεια τους.

Ένα ακόμα ευχαριστούμε στους εθελοντές που βοήθησαν για να στηθεί η εκδήλωση.

Και ένα τεράστιο Ευχαριστούμε στον κόσμο που ανταποκρίθηκε και βοήθησε στον ιερό σκοπό της εκδήλωσης.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ !!!”.