Κράτησε και Καλαμιώτη-Γκίνη!

Δύο ακόμα ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Ηρόδοτος, διατηρώντας στο ρόστερ του τους Ρενάτο Γκίνη-Ηρακλή Καλαμιώτη, όπως ανακοινώθηκε επίσημα απο την ομάδα της Νέας Αλικαρνασού.

Οι νεοφώτιστοι της Super League 2, ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τους Ρενάτη Γκίνη-Ηρακλή Καλαμιώτη, διατηρώντας τους στο ρόστερ της ομάδας, ενώ υπενθυμίζουμε, νωρίτερα ανακοινώθηκε ο Μπράιμα Καντέ, ο Ντοριάνο Καντέ, αλλά και η επέκταση της συνεργασίας με τον Τίμο Λουτριώτη.

Στον Ηρόδοτο, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας που έχει προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 18:30, οι μηχανές δουλεύουν στο… φουλ και προετοιμάζονται έτσι ώστε ο Γιάννης Τάτσης να έχει στη διάθεσή του όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, αναφέρει: «Η διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για την παραμονή δύο ακόμα δικών μας παιδιών στην ομάδα, τον Ηρακλή Καλαμιώτη και τον Ρενάτο Γκίνη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν και αυτοί σημαντική συμβολή στην επίτευξη του στόχου της ανόδου, συμφώνησαν να παραμείνουν στην μεγάλη οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ και είμαστε διπλά περήφανοι, καθώς πρόκειται, για δύο δικά μας ποδοσφαιρικά παιδιά.

Ρενάτο και Ηρακλή, σας ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, υγεία και επιτυχίες»!