Ανακοίνωσε και Μ. Καντέ ο Ηρόδοτος!

Μετά τον Ντοριάνο Κορτσταμ, ο Ηρόδοτος ανακοίνωσε μία ακόμα μεταγραφική προσθήκη, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Μπράιμα Καντέ, ο οποίος τα τελευταία 3.5 χρόνια αγωνιζόταν στην Καλλιθέα, έχοντας συνυπάρξει με τον Γιάννη Τάτση στην Αθηναϊκή ομάδα.

Ο Μπράιμα Καντέ, αποτελεί επισήμως ποδοσφαιριστή του Ηροδότου, με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, να ανακοινώνει την συμφωνία μαζί του, λίγο μετά την ανακοίνωση της απόκτησης και του Ντοριάνο Καντέ, αλλά και της επέκτασης της συνεργασίας με τον Τίμο Λουτριώτη.

Στον Ηρόδοτο, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας που έχει προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 18:30, οι μηχανές δουλεύουν στο… φουλ και προετοιμάζονται έτσι ώστε ο Γιάννης Τάτσης να έχει στη διάθεσή του όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, αναφέρει: «Η διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Μπράιμα Καντέ, ο οποίος συμφώνησε σ’ όλα και θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Μπράιμα Καντέ γεννήθηκε στην Πορτογαλία στις 4 Σεπτεμβρίου του 1995 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής της Αγγλικής Φούλαμ αλλά και των Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο, αγωνιζόμενος με την Β’ ομάδα της. Από τον Ιανουάριο του 2017 αγωνίζεται στην χώρα μας για λογαριασμό της Καλλιθέας, έχοντας συνολικά 64 συμμετοχές.

Μπράιμα, σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία»!