Φιλική νίκη του Ζαρού κόντρα στην Δόξα Ηρακλείου

Τη νίκη με 3-2 πανηγύρισε ο Ζαρός στο πρώτο του φιλικό κόντρα στην Δόξα Ηρακλείου.

Σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας ο Ζαρός κατάφερε να πάρει τη νίκη με το εντυπωσιακό 3-2.

Η Δόξα Ηρακλείου κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με 1-0, με τον Σπανουδάκη,  ενώ ο Ζαρός ισοφάρισε άμεσα με τον Μαυρομάτη.

Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ όταν ο Στρατάκης κέρδισε πέναλτι, εκτέλεσε ο ίδιος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο ο Ζαρός έφερε και πάλι στα ίσα το ματς με πέναλτι του Αλμπαντάκη.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ίδιος με τις δύο ομάδες να έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν φάσεις. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε από τον Ζαρό με τον Γιάννη Μαυρομάτη να κάνει το 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δόξα Ηρακλείου: Ντάγκινης, Φρέσκος, Κεβάνι, Περάκης, Καραντινός, Τσαλόπουλος, Δασκαλάκης, Σπανουδάκης, Στρατάκης, Καρκανάκης, Πετράκης.

Έπαιξαν και οι: Αποστολίδης, Ανδριαδάκης, Γρηγορούδης, Μαγουλάκης, Τσέκας, Αδαμάκης, Κατσαρός, Μαθιουδάκης, Κώτας, Σακλαμπάνης, Ματαλλιωτάκης, Τσικανδυλάκης

Ζαρός: Αλεξάκης, Λεμονάκης, Αλμπαντάκης Ε.,  Γιατρομανωλάκης,  Σηφάκης, Αλμπαντάκης Β., Σαριδάκης, Καλεμάκης, Ξεκαρδάκης, Πετράκης, Μαυρομάτης.

Έπαιξαν και οι: Σαριδάκης, Πατεράκης, Παπαδοβασιλάκης Ζ., Ποιλιουδάκης, Καπετανάκης