Μ. Καλυκάκης: «Αμαρτία για την ΑΕΚ να ξεσπιτώνεται»

Ο προπονητής της Βόνης, Μιχάλης Καλυκάκης, μίλησε στο grandsport.gr για το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ και δεν γινόταν να μην αναφερθεί στα τελευταία άσχημα γεγονότα που έγιναν στο γήπεδο της.

Ο έμπειρος τεχνικός, τόνισε πως η ομάδα της ΑΕΚ είναι ένα από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο και την άνοδο, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στο κόμματι του γηπέδου της που καταστράφηκε από την κακοκαιρία, λέγοντας πως είναι αμαρτία μία ομάδα σαν την ΑΕΚ, να «ξεσπιτώνεται» συνέχεια.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως η ομάδα του δεν θα σταθεί στο αν είναι επηρεασμένοι οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων», μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή τους, Νίκο Ανδριανάκη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΚ είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες, είναι ένα από τα φαβορί για να πάρει τον τίτλο και να πάρει την άνοδο. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα πιστεύω, για να την αντιμετωπίσουμε.

Σεβόμαστε την ομάδα της ΑΕΚ όπως σεβόμαστε όλες τις ομάδες, γιατί έχει περισσότερη εμπειρία από εμάς σε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά έχουμε και εμείς πιθανότητες και θα τις διεκδικήσουμε αυτές για να πάρουμε ότι μας αναλογεί, από την αναμέτρηση. Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και από εκεί και πέρα ότι αποτέλεσμα και να έρθει, καλοδεχούμενο.

Πραγματικά είναι στενόχωρο αυτό που συνέβη με το γήπεδο της και πιστεύω πρέπει να βρεθεί μία λύση, γιατί φιλοξενεί πολλές ομάδες, λόγω έλλειψης γηπέδων και η πολιτεία πιστεύω πρέπει να το κοιτάξει πιο προσεκτικά το θέμα. Να δώσει λύση γιατί είναι αμαρτία για αυτή την ομάδα να ξεσπιτώνεται συνέχεια.

Πάντως, έχει μάθει να επιβιώνει σε τέτοιες καταστάσεις, είναι μία ομάδα πολύ καλά οργανωμένη διοικητικά, έχει έναν άξιο προπονητή, τον Νίκο Ανδριανάκη τον οποίο είχα και ποδοσφαιριστή στο Γιούχτα και έχει πιστεύω τις λύσεις ώστε η ομάδα του να μην επηρεαστεί από αυτό το άσχημο γεγονός. Εμείς δεν θα λάβουμε υπόψη ότι θα είναι επηρεασμένη αγωνιστικά, διότι πιστεύουμε πως δεν θα είναι».