ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Επιστροφή στους ορισμούς και ντεμπούτο για τον Β. Χριστουλάκη

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Επιστροφή στους ορισμούς και ντεμπούτο για τον Β. Χριστουλάκη
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Την πρώτη του παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους για τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιήσει ο Βαγγέλης Χριστουλάκης, ο οποίος επιστρέφει στους ορισμούς της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Ο έμπειρος διαιτητής ορίστηκε ως βοηθός στην αναμέτρηση Κουνάβοι – ΠΑΟ Δειλινών, για την 6η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ, πραγματοποιώντας έτσι το φετινό του ντεμπούτο.

Ο Χριστουλάκης διαθέτει σημαντική εμπειρία από τα τοπικά πρωταθλήματα, έχοντας την προηγούμενη διετία διευθύνει συνολικά 20 αναμετρήσεις ως πρώτος διαιτητής, ενώ σε ακόμη 52 παιχνίδια είχε τον ρόλο του βοηθού.

Έτσι, μετά την απουσία του από τους ορισμούς στις πρώτες αγωνιστικές της φετινής χρονιάς, επιστρέφει στη δράση, αρχίζοντας τις φετινές του υποχρεώσεις από την αναμέτρηση των Κουνάβων με τον ΠΑΟ Δειλινών.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερες ειδήσεις για ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ στο GRANDSPORT, μέσα από το newsroom και τη συνεχή ροή ενημέρωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα