Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των φιλάθλων του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τη Χάποελ, για την 4η αγωνιστική της League Phase του Europa League, καθώς η πτήση τσάρτερ για το Βουκουρέστι έγινε sold out!
Οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» εξάντλησαν τις διαθέσιμες θέσεις της οργανωμένης αεροπορικής μετακίνησης, δείχνοντας την επιθυμία τους να ακολουθήσουν την ομάδα του Χρήστου Κόντη σε ακόμη μία ευρωπαϊκή της υποχρέωση.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη ρουμανική πρωτεύουσα, καθώς η Χάποελ χρησιμοποιεί έδρα εκτός Ισραήλ για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, λόγω της κατάστασης ασφαλείας στη χώρα.
Έτσι, μετά τις προηγούμενες ευρωπαϊκές εξορμήσεις, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ ετοιμάζονται για ένα ακόμη ταξίδι, με στόχο να δημιουργήσουν τη δική τους ατμόσφαιρα στο Βουκουρέστι και να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για ένα σημαντικό αποτέλεσμα.






























































