ΟΦΗ

Κ. Κωστούλας: «Δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ, συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Κ. Κωστούλας: «Δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ, συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Στις χαμένες ευκαιρίες του ΟΦΗ στάθηκε ο Κωνσταντίνος Κωστούλας μετά την ήττα με 1-0 από την ΑΕΛ στη Λάρισα, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, τονίζοντας πως παρά την ήττα πρέπει να συνεχίσει με το κεφάλι ψηλά, να μάθει από τα λάθη της και να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένη στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Αναλυτικά είπε: «Νομίζω είχαμε τις ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ, να καθαρίσουμε γρήγορα το παιχνίδι. Δεχτήκαμε ένα πάρα πολύ εύκολο γκολ, δεν απειληθήκαμε καθόλου από την ΑΕΛ.

Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά στα σημαντικά παιχνίδια ενόψει της συνέχειας. Ήταν μία ήττα, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, γιατί έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα